top of page

Bedtime Stories - Tales from Our Commmunity

Öffentlich·9 Mitglieder
Elnsvine Michelle
Elnsvine Michelle

Sprint Layout 6.0 Magyar


Sprint Layout 6.0 Magyar
A Sprint Layout egy egyszerű eszköz egy és két oldalú PCB (nyomtatott áramköri lap) tervrajz létrehozásához. A program tartalmazza az összes funkciót, mely szükséges a lap tervezéséhez. Olyan professzionális funkciók is megtalálhatók, mint a Gerber-fájlok exportálása, míg a Sprint Layout kezelése önmagát adja. A program magyar nyelvű felülettel is rendelkezik, így könnyen használható a hazai felhasználók számára is.


DOWNLOAD: https://t.co/o2EpK8NnP1


A Sprint Layout főbb jellemzői

 • Könnyű és gyors rajzolás a mágneses vonalak és rácsok segítségével. • Automatikus vezetéktervezés (autorouter) funkció, mely segít a legjobb vezetékút kiválasztásában. • Virtuális tesztelés (testmode) funkció, mely lehetővé teszi a PCB működésének ellenőrzését anélkül, hogy fizikailag megépítenénk. • Gerber-fájlok exportálása, melyek alkalmasak a PCB gyártásához. • Széleskörű alkatrész-könyvtár, mely tartalmazza a leggyakrabban használt alkatrészeket, valamint lehetőség van saját alkatrészek létrehozására és importálására is. • Több rétegű PCB támogatása, mely lehetővé teszi a komplexebb áramköri lapok tervezését. • Folytonos frissítés és ingyenes demó verzió, mely segít a program megismerésében és kipróbálásában.
A Sprint Layout használata
A Sprint Layout használatához szükség van egy CD olvasóra, mivel a program CD-n érkezik. A telepítés után elindíthatjuk a programot, és választhatunk a különböző nyelvek közül, köztük a magyar nyelv is elérhető. A program főablakában láthatjuk a rajzolóteret, ahol elkezdhetjük a PCB tervezését. A bal oldali eszköztár segítségével választhatunk a különböző rajzeszközök közül, mint például vonalak, ívek, körcikkek, téglalapok, stb. A jobb oldali eszköztár segítségével választhatunk az alkatrész-könyvtár elemei közül, vagy létrehozhatunk saját alkatrészeket. Az alkatrészeket egyszerűen ráhúzhatjuk a rajzolóterületre, és igény szerint elhelyezhetjük és forgathatjuk őket. A vezetékek húzásához használhatjuk az autorouter funkciót, vagy kézzel is megrajzolhatjuk őket. A testmode funkcióval ellenőrizhetjük, hogy a PCB megfelelően működik-e, és nincsenek-e rövidzárlatok vagy szakadások. Ha elkészültünk a tervezéssel, exportálhatjuk a Gerber-fájlokat, melyeket elküldhetünk a PCB gyártónak, vagy akár otthon is kinyomtathatunk és vasalhatunk.


A Sprint Layout előnyei
A Sprint Layout egy nagyszerű program a PCB tervezéshez, mely számos előnnyel rendelkezik, mint például: • Egyszerű és intuitív kezelőfelület, mely nem igényel nagy tanulási időt. • Magyar nyelvű felület, mely segíti a hazai felhasználók értését és használatát. • Professzionális funkciók, melyek megkönnyítik és gyorsítják a PCB tervezést. • Alacsony ár, mely megfizethető a hobbi és kisvállalkozói felhasználók számára is. • Folyamatos frissítés és támogatás, mely biztosítja a program hibamentességét és kompatibilitását.
A Sprint Layout beszerzése
A Sprint Layout programot megvásárolhatjuk a KLAVIO webáruházban, ahol részletes leírást és paramétereket találhatunk róla. A program ára 21.590 Ft (17.000 Ft + ÁFA), ami tartalmazza a CD-t és a licencet. A szállítási díj 1.700 Ft, ami 5 db raktáron lévő termék esetén érvényes. A webáruházban lehetőség van online fizetésre, utánvétre, vagy személyes átvételre is. A termékhez kapcsolódó fájlokat, mint például a demó verziót, a fájl nézegetőt, vagy az adatlapot is letölthetjük a weboldalról. Ha bármilyen kérdésünk vagy problémánk van a programmal kapcsolatban, fordulhatunk a KLAVIO ügyfélszolgálatához, akik szívesen segítenek nekünk.


A Sprint Layout egy másik lehetőségként elérhető az OpenSea platformon, ahol egy NFT (non-fungible token) gyűjtemény részeként találhatjuk meg. Az NFT egy olyan digitális tulajdonjog, mely bizonyítja, hogy mi vagyunk az adott digitális termék egyedi tulajdonosai. Az OpenSea egy online piactér, ahol NFT-ket vásárolhatunk és eladhatunk kriptovalutákért. A Sprint Layout 6.0 Magyar gyűjteményben 10 darab NFT található, melyek mindegyike egy-egy Sprint Layout licencet képvisel. Az NFT-k ára változó, attól függően, hogy mennyire keresettek a piacon. Az NFT-k megvásárlásához szükségünk van egy kriptopénztárcára és egy OpenSea fiókra. Ha megvettük az NFT-t, akkor letölthetjük a Sprint Layout programot az OpenSea oldaláról, és aktiválhatjuk a licencünket. Az NFT-t bármikor eladhatjuk vagy ajándékozhatjuk másnak az OpenSea platformon keresztül.


Összefoglalás
A Sprint Layout egy remek program a PCB tervezéshez, mely egyszerűen használható, magyar nyelvű felülettel rendelkezik, és számos professzionális funkciót kínál. A programot megvásárolhatjuk a KLAVIO webáruház ban, ahol CD-n kapjuk meg, vagy az OpenSea platformon, ahol NFT-ként vásárolhatjuk meg kriptovalutákért. A Sprint Layout egy hasznos program mindazoknak, akik PCB-ket szeretnének tervezni és gyártani, akár hobbi, akár professzionális célból.


Info

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Mitglieder

bottom of page